søndag 7. oktober 2007

September, lunsj kuldefaktor -5grader


Gutta lystrer signalene som magen har gitt lenge, Bilde fra lunsjplassen, vendepunkt for turen. Nytt av året er innkjøp av forsvarets feltmiddager. Her trengs det bare å fyre opp Vidars multifuel for å få varm mat i kroppen. Noe som er som hånd i hanske i en Øsfoldkropp som ikke har vent seg til kullergrader. Over oss passerer et passasjerfly. Det eneste tegnet på at vi ikke er alene.

mandag 1. oktober 2007

Høsttur 1500 moh.

Posted by Picasa

Ut på tur aldri sur.

Posted by Picasa
Planlagt var topptur til Falketind, noe som naturen satt en stopper for. Så dette er med sikkerhet ikke siste gang compagniet er gjester på Fondsbu. Vi bestemte oss for å prøve oss på andre topper i nærheten. Er her på vei mot Galdeberget 2075 moh.

Jeg velger meg Jotunheimen


Compagnie på høsttur vest i Jotunheimen. Vi våknet på lørdag morgen med sterk vind og mye snø i lufta. Snø-snø-snø, på med dagsekk, kamera og egnet påkledning. Gutta kom til 1600 meter etter å ha vasset i snø, enkelte steder til langt over knærne. Det føltes absurd å innta lunsj i -2 grader og stive fingre. Dette etter å ha forlatt Østfoldkysten for under et døgn siden. Lørdagen ble avsluttet med en treretters på Fondsbu. Anbefales!
Borte bra men hjemme best. Ingen regel uten unntak, for bilde er tatt minuttet før vi satt oss i bilen.Hjem til en hverdag som ikke følger naturens rytme, men styres av klokka og annet.